Har du planer om å feriere langs landeveien i sommer? Bilferie i Norge gir deg mange muligheter og nye opplevelser. Da er det viktig med påfyll av drivstoff både til bilen og barna i baksetet. Vi har derfor et godt tilbud om du kjører på to eller fire hjul eller med campingvogn. Oppgraderer du ditt Gold kredittkort med Hverdagspakken får du 3 % sommerbonus* på drivstoff og alt du kjøper på bensinstasjoner i Norge frem til 31. august. Det inkluderer også bonus på pølser og is til de i baksetet. Ferien blir litt rimeligere og stemningen i bilen blir kanskje litt høyere.

Bonusen du opptjener kan du bruke til akkurat det du vil og du sparer litt hver gang kortet brukes – både i Norge og i utlandet. Det vil si at du også får bonus når du handler på nettet – både på norske og utenlandske nettbutikker – og på varekjøp i fysiske butikker. Og ikke minst; Hverdagspakken gir deg også 20 % rabatt på én strømmetjeneste med opptil 20 kr/måned.

Bruker du ditt Gold kredittkort riktig vil du snart spare inn månedsprisen på 59 kr. Og betaler du tilbake det du har brukt ved forfall, vil det ikke påløpe renter. Les mer om Hverdagspakken og sjekk ut vilkår og betingelser her. 

Oppgrader kortet ditt i dag og test ut pakken. Du kan bli overrasket over hvor mye bonus du får på et par måneder.

 

Effektiv rente 25,11 %, v/15.000,- o/12 mnd. Kostnad 1.563,68 kr. Totalt 16.563,68 kr.

* 2 % sommerbonus på bensinstasjoner + 1 % bonus i NOK fra Hverdagspakken