Håndballavdelingen i Klæbu IL og Klæbu Håndbakeri har fått en enklere økonomisk hverdag med iZettle - en genial betalingsløsning for alt fra lag og foreninger, til små bedrifter.

- Vi har brukt iZettle som betalingsløsning siden i høst, og er kjempefornøyde sier Jørun Ulstad. Hverdagen har blitt mye enklere - enkelt i bruk, enkelt å ta ut rapporter og oversiktlig i forhold til at vi hele tiden vet hvilke varer som selges.

Her demonstrert ved Morten Kjøren og Reidar Sether - to glade fedre i håndballavdelinga som sto i kiosken på en lørdag under en travel håndballhelg i Klæbuhallen


Klæbu Håndbakeri AS har brukt iZettle en god stund nå. 
De er også veldig fornøyde. - Vi har fått bedre kontroll, den er lett å installere, lett å bruke og enkelt å ta ut rapporter og statistikker via appen, sier Frode Gerhardsen (bildet under). De har forøvrig blitt en dreven iZettle bruker.

Frode Gerhardsen, Klæbu Håndbruk AS


 
Vi er i ferd med å bli et kontantløst samfunn.

Det gjør at kundene i stadig større grad trekker frem betalingskortet når de skal betale og alle har kort. Det gjør iZettle til en genial løsning både for deg som tilbyder og for kunden.

Siden kundene dine forholder seg til betalingsterminaler hver eneste dag, er det ingen barriere for dem å bruke terminalen

Enkel oppkobling og betjening

En av de største fordelene med iZettles løsninger er nettopp enkelheten; både med tanke på oppkobling og betjening i daglig bruk. Selve oppkoblingen er gjort på et par minutter. Last ned en app på mobilen eller nettbrettet ditt og slå på bluetooth, så har du et komplett kassasystem.

Om iZettle kortleser:

  • ingen oppstartsgebyr eller månedsgebyr
  • man betaler bare pr. transaksjon, fra 2,75% og helt ned til 1% avhengig av omsetning