En av våre kunder, Ole Petter Rødhammer, er en av de heldige vinnerne av Eika Kredittbanks sommerkonkurranse. Vi har tatt en prat med han og barnebarnet Kevin.

Premien er 2 gullbilletter til UEFA Super Cup-finale mellom Real Madrid og Sevilla som spilles på Lerkendal 9. august. Premien er for en voksen og ett barn (7-9 år).


Vi møtte to spente og glade vinnere!

Ole Petter fortalte oss at han vanligvis ikke har gode vinnersjanser, og ble mildt sagt overrasket da han mottok telefonen om at han hadde vunnet. Han ble oppmerksom på konkurransen i det han skulle sjekke kredittkortet sitt i mobilbanken. Hans umiddelbare tanke var at han visste svarene på spørsmålene, og at det ikke kunne skade å prøve.

Ole Petter tar med seg barnebarnet Kevin som blir en av 22 maskoter på kampen. Han får æren av å følge stjernespillerne ut på gressmatta.

Kevin kommer fra Selbu og er 9 år. Han spiller selv fotball i Selbu Ballklubb hvor han har vært med i noen måneder. Før hans tid i ballklubben har han spilt aktivt med kompiser. Kevin heier på Selbu Ballklubb, noe Ole Petter synes er bra - man må jo være litt patriot.

Favorittlaget til Kevin er likevel Real Madrid, og Ronaldo er favorittspilleren.

Ole Petter og Kevin håper at Ronaldo kommer til Lerkendal selv om han ble skadet under EM-finalen. Begge synes det var helt topp at Portugal stakk av med seieren som dessuten har mange gode spillere i tillegg til Ronaldo.

Vi ba Ole Petter og Kevin tippe resultatet:

  • Kevin tipper at Real Madrid vinner med stillingen 5-2.
  • Ole Petter er litt mer beskjeden i sitt anslag, og tipper at stillingen vil ende med 3-2 i favør av Real Madrid.

Ole Petter håper likevel at Kevin har rett da han ønsker en spennende kamp med mange mål.

De har store forventninger til kampen, og  sier at dette er en premie av stor verdi, og da tenker jeg ikke på penger, sider Ole Petter. Han tenker på opplevelsen de får - hele pakken. Han tror også at Kevins kompiser kanskje blir litt misunnelige. Dette blir jo en opplevelse for livet!

Vi gratulerer nok en gang og ønsker dem en riktig fin opplevelse på Lerkendal!